La 56 de ani, arată în continuare superb și rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume!
Dar Monica Bellucci, cunoscută pentru suplețea sa, s-a îngrășat la un moment dat 20 de kilograme. Atunci s-a hotărât să urmeze o dietă inventată chiar de ea, cu ajutorul căreia a slăbit 18 kilograme.

Prima regulă: trei mese pe zi. A doua regulă: jos grăsimile, alcoolul, dulciurile şi îngheţata, toate zaharuri rapide care stimulează secreţia de insulină şi depunerea de grăsimi. A treia regulă: cel puţin doi litri de lichide pe zi, dar numai apă plată şi ceaiuri. În privinţa legumelor crude sau fierte, ele pot fi mâncate la discreţie. A patra regulă: renunţarea severă la gustări şi repetarea felurilor la masă. „Am reușit să slăbesc învăţând să spun NU”, a declarat Monica.
„Gimnastica m-a ajutat sa-mi regăsesc forma fizică, dar să am şi un sentiment de bine în corpul meu”, a mai spus actrița.
Regimul alimentar urmat de italiancă
Micul dejun: ceai sau cafea, 50 g pâine de graham, 30 g brânză degresată sau un ou sau o felie de şuncă sau friptură slabă, un iaurt natural, un suc proaspăt de fructe.
Ora 11: un măr.
La prânz: o salată de crudităţi, 70 g carne sau peşte la grătar sau fierte, legume fierte în aburi, 150 g fecule (paste, orez, cartofi), 20 g brânza, 1 fruct.
Ora 17: un ceai natural fără zahăr.
Cina: supă de legume sau salată verde, 70 g carne slabă sau peşte, ouă fierte, salată de crudităţi, un iaurt, un fruct.

Lara Bobescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro