La 5 luni de la agresiunea care a revoltat opinia publică și care a lăsat urme pe fața și în sufletul Cristinei Joia, arhitecta de la "Visuri la cheie" (PRO TV), vedeta a decis să publice prima poză fără mască.

Cristina a trecut imediat după atac, în noiembrie 2020, printr-o operație de reconstrucție care i-a lăsat o cicatrice vizibilă pe față. Anul acesta a urmat o nouă intervenție chirurgicală. 

Cristina a fost atacată de o femeie, căreia îi reproșase că a blocat cu mașina intrarea în supermarket, fiind lovită cu putere în față de agresoarea sa. Acum, la aproximativ cinci luni după ce a fost agresată, Cristina Joia a dezvăluit pe Facebook urmările incidentului, publicând o poză explicită.

VIDEO: Momentul în care Cristina Joia a fost lovită violent în supermarket

cristina joia 3

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro