Un nou model de jeans, denumit sugestiv ,,blugi tanga" face furori. Deși o pereche costă câteva sute de euro, s-au vândut ca pâinea caldă imediat după lansare.

Pantalonii au la spate un decupaj asemănător cu cel al lenjeriei intime. Modelul a fost lansat cu ajutorul modelului internațional Bella Hadid, în vârstă de 24 de ani, care a apărut pe podium în ipostaze fierbinți. Modelul și-a făcut apariția în noul stil propus de designeri și a prezentat ,,blugii tanga" pentru prima dată presei. Irina Shayk s-a îmbrăcat de asemenea cu același model de jeans, parte a colecției de primăvara a anului 2021 Mugler, ce poartă semnătura designerului Casey Cadwallader.

Blugii sunt extrem de provocatori. 

Galerie Foto - Bella Hadid în blugi tangaEste permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro