Fiica celebrilor Andra și Cătălin Măruță este la rândul ei o vedetă. Fetița este postată zilnic pe rețelele de socializare de părinții săi și a câstigat deja primii bani dintr-o colaborare.

Astăzi însă, Eva Maria a apărut plină de sânge la nas, spre disperarea tatălui său, care s-a speriat foarte tare. 

„Ce ai pățit, Eva? Nu pot să cred. Cum ai făcut asta?” a spus Cătălin Măruță, ușor…„îngrijorat”.

„David m-a împins așa cu capul” a spus Eva, încercând să pară serioasă. „David, hai că te-am văzut, tu ai făcut asta?” a continuat Cătălin Măruță.

„Păcăleală de 1 aprilie, este 1 aprilie!” au spus cei doi copii, râzând în hohote, pe Instagram.

,,Sângele" era, de fapt, ketchup. Din fericire, totul a fost doar o păcăleală, cu ocazia zilei de 1 aprilie, pusă la cale de cei doi copii, David şi Eva.

eva maruta
sursa Romania TV

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro