Mădălina Ghenea (33 ani), acum model și actriță în Italia, este plecată în vacanță cu un bărbat misterios. Toată lumea și-a imaginat că respectivul nu poate fi oricine, însă șocul a venit când s-a aflat exact cine este. Nimeni altul decât dansatoul pe tocuri Emil Rengle.

Fără mustață și tunsoarea cu care ne-a obișnuit, Emil a fost fotografiat în patul Mădălinei Ghenea, dar și alături de ea pe plajă. Cei doi s-au atins lasciv și au dansat provocator. Cei doi se află acum in Mexic, mai precis in statiunea turistica Tulum.

Cei doi n-au ratat ocazia de a-si etala calitatile artistice, pe conturile lor de Instagram aparand un filmulet in care danseaza impreuna pe ritmurile unei melodii antrenante.
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro