
Rețeta de SALAM de BISCUIȚI pentru începători
- Detalii
- Dan-Silviu Boerescu
- Fusion
10-12 biscuiti
1/2 cana lapte
200 ml smantana rece
2 linguri zahar
Pentru glazura de ciocolată îți mai trebuie:
125 ml smantana
125 grame ciocolata neagra
migdale
Ce trebuie sa faci: Intr-un mixer, freaca smantana cu zaharul pana iese o frisca ferma. Inmoaie biscutii in lapte pentru o secunda, unge-i cu frisca apoi formeaza un turnulet. Cu o spatula, inveleste salamul in frisca, apoi pune-l la frigider. Cand e timpul de servit, pune la fiert smantana, iar cand aceasta s-a incalzit, ia-o de pe foc si adauga ciocolata maruntita. Pune salamul de biscuiti pe o farfurie, apoi acopera-l cu ciocolata si presara migdale maruntite. Mai lasa prajitura un pic la frigider.
Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucătărescu Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro