Ştirile tot mai alarmiste legate de epidemia asta idioată au avut efecte de tot felul! Efectele bune au fost legate de modul în care mulţi dintre concetăţenii noştri au reuşit sau s-au prefăcut că înţeleg că într-adevăr e o treabă periculoasă tare. Chiar dacă pentru un procent mic de oameni pericolul este infim şi toate sunt făcături ale imperialiştilor care vor să-şi facă rău singuri. Toţi au înţeles cumva, ceva din toată aiureala asta!

După cum zic oamenii isteţi tare, toată epidemia se va termina în 2021, prin vară. Poate da, poate nu. Cumva va lua sfârșit. Altcumva, numărul persoanelor care se află acum în pragul nebuniei îl vor trece rânjind! UE va trebui să acorde ajutoare (indiferent sub ce formă) miilor de neajutorați care cred doar în moaşte, celor pentru care o pomană e mai importantă decât un sfat bun, dat celor mulți. Care nu se consideră nebuni, dar care nu reuşesc să-și numere banii de azi pe mâine. Oamenii ăştia gândesc. Sau se prefac foarte bine! Este ceea ce vă cer dragi prieteni! Să gândiţi! Măcar un pic! Repet. Epidemia trece, nebunia nu! Aveţi grijă!

Să nu-mi uit vorba! Aveți grijă ce faceți cu neuronii proprii. Nu vă bateţi joc de ei! Sunt tot mai puţini! Noi tot mai mulţi. Propun ca lumea să revină, în vreun fel, la normal! Deşi pare greu de imaginat. Acum câteva minute am urmărit, pe sărite, conferinţa de presă a domnului doctor colonel Gheorghiţă! Omul ăsta are niște nervi de oţel! Să sară hienele şi coioţii roşii la gâtul tău şi să-ţi păstrezi calmul?! Cinste lui!  Sper că va rezista, în pofida unora care n-au nicio scuză pentru că, din motive politice sau doar din lipsă de logică, desfid orice urmă de bun simţ. Chiar şi pe ăla elementar!

Nimeni nu-ți cere să intri în tabăra celor care doresc să-i salveze pe ceilalţi! Măcar lasă-i să trăiască. Dă-le o șansă!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro