România este o țară cu grave probleme în privința educației. Nu doar aceea care se face la școală, ci și educația celor șapte ani de acasă. Este țara în care curierul te ia la ,,per tu" când îți livrează coletul și te vede pentru prima dată în viața lui și în care este foarte posibil să fii luat la mișto când suni la 112, având o urgență cât se poate de serioasă.

Hăhăiala și caterinca sunt acum sport național, iar limbajul denumit cu eleganță ,,informal" (a se citi ,,de mahala/cartier") a început să ia amploare nu doar în cercuri de apropiați și pe Facebook, ci și în birouri sau la tribune. Așa că până la a ne exprima ca pe parcela noastră și la UEFA , nu a fost decât un pas!

,,Ăla negru'' nu a fost decât o exprimare nefericită, care denotă ceva grav, ce are legătură cu explicațiile de mai sus, nu cu rasismul.

România noastră, cu pui de daci și romani este orice, dar nu o țară rasistă!

Iată cel puțin câteva argumente:

Klaus Werner Iohannis - Președintele României

Ludovic Orban - Prim Ministru al României

Dominik Fritz și Clotilde Armand - Primari proaspăt aleși

Eduard Hellvig - Director SRI

Sigfrid Mureșan - Comisar European

Renate Weber - Avocatul Poporului

și lista poate continua cu Raed Arafat, Codruța Koveși, Cabral etc.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro