Manelistul Dani Mocanu („cel mai șmecher bărbat”) este cercetat de poliție pentru „cruzime și rele tratamente aplicate animalelor”, după ce în videoclipul lui, intitulat „Stop România!”, care face milioane de afișări pe YouTube de câteva zile, a apărut un leu cu răni grave și afecțiuni ale pielii (dermatită). Între timp, el a explicat că, de fapt, leul a fost machiat la filmări. Un mare artist.

Luminatul Arhiepiscop al Tomisului (acuzat de fraudă cu fonduri europene și apoi achitat; filmat când lua mită pentru înscrierea unui tânăr la Teologie - dosar ulterior clasat), Înalt Prea Sfințitul Teodosie Snagoveanu a pierdut procesul intentat Consiliului Județean Constanța, prin care solicita anularea interdicției ținerii pelerinajului de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie. ÎPS Teodosie a sfidat Covidul în fel și chip: în primăvară a împărtășit zeci de copii cu aceeași linguriță, apoi a repetat cu public slujba de Paște etc. Un adevărat erou al credinței, care luptă îndârjit împotriva limitării libertăților religioase.

La proces, ÎPS Teodosie a fost asistat de avocatul Diana Șoșoacă, cea care, la rândul ei, a protestat în fel și chip împotriva restricțiilor legate de pandemie, inclusiv mergând recent la piață fără mască. Doamna Șoșoacă va candida pe 6 decembrie la alegerile parlamentare din partea partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), susținut, între alții, de Mircea Diaconu, fost candidat la prezidențiale. Doamna Șoșoacă - un viitor mare om politic.

Din păcate, faptele extraordinare din aceste zile ale marilor români pomeniți până acum sunt puse în umbră de o veste tristă venită din celălalt capăt al lumii, din Argentina: a murit Maradona, „Mâna lui Dumnezeu”, el însuși un Dumnezeu al fotbalului. Cât despre Teodosie & Co., Dumnezeu cu mila!

„Mâna lui Dumnezeu” ne face semn din Raiul fotbaliștilor de geniu. R.I.P. Diego Armando Maradona!
 
Dan-Silviu Boerescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro