Știrile tot mai alarmiste legate de epidemia asta idioată au avut efecte de tot felul! Efectele bune au fost legate de modul în care mulți dintre concetăţenii noştri au reuşit sau s-au prefăcut că înţeleg într-adevăr e o treabă periculoasă tare. Chiar dacă pentru un procent mic de oameni, pericolul este infim şi toate sunt făcături ale imperialiştilor, care vor -şi facă rău singuri.

Toţi au înţeles cumva, ceva din toată aiureala asta! După cum zic oameni isteţi tare, toată epidemia se va termina în 2021, prin vară. Poate, da, poate, nu. Cumva va lua sfârșit. Altcumva, numărul persoanelor care se află acum în pragul nebuniei îl vor trece rânjind! UE va trebui acorde ajutoare (indiferent sub ce formă) miilor de neajutorați care cred doar în moaşte, celor pentru care o pomană e mai importantă decât un sfat bun, dat celor mulți.

Care nu se consideră nebuni, dar nu reuşesc -și numere banii de azi, pe mâine. Oamenii ăştia, gândesc. Sau se prefac foarte bine! Este ceea ce cer dragi prieteni! Să gândiţi! Măcar un pic! Repet. Epidemia trece, nebunia nu! Aveţi grijă! nu-mi uit vorba! Aveți grijă ce faceți cu neuronii proprii. Nu vă bateţi joc de ei! Sunt tot mai puţini! Noi tot mai mulţi. ăia din București care au cei mai mulți bolnavi! O idioțenie! Raportează la numărul de locuitori!

Ce-ar fi bagăm o nebunie pe zona București? Sună bine, nu?

Propun ca lumea revină, în vreun fel la normal!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro