Flooooooriiiiiin Călinescu a fost cea mai importantă figură a televiziunii contemporane. Cu un stil unic, împestrițat cu poante caustice duse aduse dincolo de limite, realizatorul și prezentatorul show-ului Chestiunea Zilei a scris istorie. Acum, însă, a anunțat că renunță la tv și se mută exclusiv pe internet: „Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta și tictoc. Și p-ormă, cu conținut”, a fost mesajul scurt transmis de Florin Călinescu.

Cu 22 de ani în urmă îi luam un interviu fabulos pentru revista cu Iepurași. La acest interviu cu Florin Călinescu, mi s-a defectat reportofonul și nu mi-am dat seama. Când am ajuns acasă, m-am apucat să „transcriu” din memorie și a ieșit un interviu foarte cursiv. Când a văzut textul, Florin a exclamat plăcut surprins: „-Mamă, nu-mi închipuiam cât de coerent pot fi!”.
Interviul a fost nu doar coerent, ci și spectaculos ca tematică și, mai ales, ca exprimare. Prin 2000, puține vedete din România aveau curajul să se exprime așa în public! 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro