Comentator.ro s-a născut din dorința de a oferi un spațiu online autorilor dornici să se exprime. Suntem bucuroși să le găzduim articolele. Am pus în funcțiune Comentatorul și îl lăsăm să trăiască liber. Vom vedea cu această ocazie dacă (mai) știm să fim liberi.

Comentator.ro nu are obiective, targeturi ori interdicții. Formatul este Smart Casual, poate (ceva) mai puțin elitist decât alte site-uri scrise de contributori, dar nu mai jos de limita respectului de sine.

Secțiunile sunt o propunere, ele se vor selecta prin acțiunea autorilor și cititorilor. Oricum, încercăm să inducem ideea de joc. Jocul Cunoașterii, desigur. Asta înseamnă spirit, dialog, deschidere, lipsa încrâncenării. Nu este un spațiu pentru deținătorii de adevăruri unice, ci este un loc geometric al întrebărilor la fel de importante ca și răspunsurile.

Last but not least, Comentator.ro nu are legatură cu nicio publicație, nici cu proiecte sociale, politice sau culturale. E doar un spațiu independent de discuții. Și va fi atât de independent și de liber pe cât suntem fiecare dintre noi.

Dacă nu v-am îndepărtat cu cele de mai sus, vă așteptăm cu primul comentariu.

Echipa Comentator.ro

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.