Zitec raportează pentru primele 6 luni ale anului 2020 creșteri ale veniturilor de peste 50% față de aceeași perioadă a anului 2019. Cu echipa în întregime în modul de lucru de la distanță.

Compania a continuat într-un ritm accelerat dezvoltarea proiectelor de transformare digitală împreună cu clienți din industrii variate, pe fondul nevoilor de modernizare a infrastructurii de business și a proceselor IT în conjunctura pandemiei.

Zitec și-a susținut clienții și partenerii în prima parte a acestui an, în transformarea digitală, ajutându-i să-și îmbunătățească eficiența în fața fluxului crescut de activitate, sau să depășească efectele negative ale pandemiei asupra afacerilor. Compania a înregistrat creșteri mari în special pentru segmentele de soluții software personalizate și soluții cloud prin proiectele dezvoltate cu clienți existenți precum Arctic, Decathlon, Sameday, STMicroelectronics, Credit Europe Bank, Flanco, Chimpex, sau clienți nou intrați în portofoliul companiei în primul semestru: Startarium și RGT Cycling.

“În contextul unei situații dificile care a impus accelerarea digitalizării, ne-am susținut clienții și partenerii, inclusiv din administrația publică locală, în acest proces de transformare prin servicii și soluții personalizate și cu aplicabilitate imediată. Printre proiecte de referință dezvoltate de echipa noastră în prima parte a anului se numără dezvoltarea unei aplicații de fidelizare a clienților pentru retailerul Decathlon, lansarea aplicației mobile Avantaj2Go a Credit Europe Bank, dezvoltarea unui modul destinat platformei Magento 2 pentru Innoship precum și derularea campaniilor de digital marketing pentru toate cele trei branduri ale grupului Arctic în România: Arctic, Beko și Grundig. Pentru cea de-a doua parte a anului, estimăm continuarea acestei tendințe de creștere, susținută de proiectele pe care le avem în derulare. Ne dorim ca în 2020 să atingem o cifră de afaceri de 10 milioane de EUR”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro