Noul magazin Kaufland, realizat după un concept premiul, are numeroase facilități ecologice: automate de reciclare a ambalajelor din plastic,
raioane cu sortimente extinse de legume-fructe, precum și un spațiu exterior de vânzare.

Noul magazin Kaufland, al 16-lea din Capitală, este deschis în nordul Bucureștiului pe o suprafață de vânzare de peste 3000 metri pătrați. Inaugurarea sa a generat 100 de locuri de muncă noi, contribuind astfel la dezvoltarea economică.

Magazinul este situat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 6, pe o suprafață totală generoasă de peste 20.000 metri pătrați, incluzând și terenul exterior, și un spațiu de vânzare de 3100 metri pătrați.

Programul magazinului Kaufland este de la 07.30 și până la 22.30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 08.00 la 21.30.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro