Cursurile ASEBUSS se vor organiza ȋn format mixt iar accentul se va pune pa partea practică. Pe lângă noile materii, toți participanții vor putea să aibă acces alternativ atât ȋn sala de curs, cât și pe platforma digitală, dar vor predomina ȋntâlnirile față ȋn față.

Sesiunile de studiu vor fi reorganizate prin compactarea cursurilor.Anual, ȋntre 220 și 240 de români finalizează un Executive MBA și 300-400 un MBA (Master of Business Administration).

Ȋn România, avem peste 6.600 absolvenți care au urmat astfel de programe. Criza sanitară și economică de anul acesta a luat prin surprindere mediul de business, managerii și antreprenorii fiind puși ȋn fața unor situații pe care nu le-au mai ȋntâlnit de-a lungul carierei. Pentru a răspunde noilor nevoi din piață, școala de afaceri ASEBUSS vine cu o programă actualizată pentru anul 2020-2021, dar și cu un format mixt, online-offline, al cursurilor.

,,Dacă ȋmi permiteți o comparație, așa cum medicii au fost ȋn prima linie, pentru a salva viețile bolnavilor de COVID-19, la fel și managerii și antreprenorii au fost ȋn prima linie pentru a salva joburile angajaților și chiar pe ale colaboratorilor. Ambele categorii au fost puse ȋn fața unor situații despre care nu știau prea multe și au fost nevoiți să vină cu soluții rapide, la probleme urgente. Business-urile din România și din ȋntreaga lume s-au reorganizat și reinventat ȋn 2020, iar noi ne-am actualizat oferta educațională pentru a-i ajuta pe manageri să facă față mai bine actualelor provocări”, a declarat Ovidiu Dȋmbean, rector ASEBUSS.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro