Deschiderea la Iași a celui mai mare centru de excelență din regiunea Moldovei, a fost anunțată de Clinicile Dentare Dr.Leahu. Noul centru va beneficia de tehnologie avansată și de aceleași standarde înalte, pentru toate specializările: imagistică, chirurgie ambulatorie, stomatologie generală.

Suma investită în total este de 750.000 de euro. Adresa de la noua clinică Dr.Leahu din Iaşi, este: Str.Vasile Lupu, nr.95F. Centrul are 12 cabinete, 2 centre de radiologie, bloc operator și integrează pe un sfert din suprafață zona serviciilor pentru copii, aducând local conceptul Academia Spațială Dr.Leahu, bazat pe experiența digitală.

În prezent în noul centru lucrează 21 de persoane, dintre care 16 reprezintă personal medical care va asigura tratamente și proceduri complexe,

„Am gândit întotdeauna că pacientul român trebuie să beneficieze de sănătate reală și de o experiență excepțională. Acestea se traduc prin servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe. Acesta este standardul nostru pe care dorim să îl aducem aproape de pacienții din Iași, un oraș cu un nivel ridicat de conștientizare a sănătății dentare.

Deschidem astăzi un prim centru în regiune alături de un partener local care ne împărtășește viziunea de a construi o comunitate unită de profesioniști în sprijinul pacientului.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro