“Romania de facto" este conferința premieră ce reunește lideri de opinie, experți și inovatori pentru a discuta provocările și oportunitățile cu care se confruntă România în contextul actual. 

Oxygen Events vă invită joi, 27 iunie, începând cu ora 17:00 la conferința “România de facto”, o dezbatere care va aduce în prim-plan o discuție deschisă despre economia României, abordând o serie de direcții esențiale pentru dezvoltarea țării. România de facto, între fața oficială și realitatea zilnică, deschidem o fereastră către explorarea diferențelor dintre România percepută oficial și România trăită zi de zi.

Un dialog necesar pentru a înțelege mai bine drumul către un viitor mai echitabil și prosper. Atunci când profesioniștii analizează România de facto, ei văd o țară plină de oportunități, dar care necesită eforturi susținute pentru a-și atinge întregul potențial.

Prin colaborare, transparență și angajament față de valorile democratice și economice, România poate deveni un exemplu de succes în regiune și un partener valoros pe scena internațională.

Romania de facto - 27 iunie, de la ora 5 pmOnline

Moderator: Mircea Șcheau

Keynote speaker: Adrian Vasilescu

Invitați: Eugen Rădulescu, Florin Dănescu, Radu Ghețea, Adina Călin, Florin Andrei, Bogdan Sebastian Căpraru, Ciprian Dascălu, Sorin Faur, Vladimir Alexandrescu, Matei Kubinschi.

Pentru a participa la această dezbatere online, vă rugăm să accesați linkul de conectare la ora 5 pm: Meeting   

Meeting ID: 748 710 1431 Passcode: oxygen

Programul pe scurt:

- Diferența dintre România "de facto" și România oficială - Situația economică & financiară actuală - Impactul situației actuale asupra societății și economiei

- Sectorul bancar, stabilitatea financiară & sustenabilitatea - Situația actuală a sectorului bancar din România și reziliența acestuia la șocuri economice.

- Riscuri, vulnerabilitati și oportunități pentru stabilitatea sistemului financiar și bancar în era digitală

- Forța de muncǎ și schimbarea generațiilor

- Perspectivele de dezvoltare și schimbare

- Digitalizarea transformă sectorul bancar în România Fii parte din conversația despre "România de facto"- unde economia, forță de muncă și schimbarea se întâlnesc pentru a contura viitorul.

Conferința "România de facto" te invită să fii acolo! Biroul de presă Oxygen Events

Romania de facto

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro