"EmpowerWomen: Puterea femeilor în afaceri și în viață - un nou model de Leadership" este evenimentul ideal pentru a inspira, educa și conecta femeile din diverse domenii cât și pentru a promova schimbarea și progresul în lumea afacerilor.

Prezentări autentice îmbinând stilul business cu un touch feminin: această conferință oferă o dezbatere autentică și inspirațională care îmbină profesionalismul și determinarea specifică mediului de afaceri cu subtilitatea și sensibilitatea specifică femeilor.

Oportunitatea perfectă de a învăța, de a crește și de a te conecta într-un mediu susținător și empatic. “In spatele fiecărei femei puternice este ea însăși" - un adevăr ce ne inspiră să explorăm forța interioară pe care o deținem cu toții. Te invităm să te alături nouă la un eveniment dedicat descoperirii și celebrării acestei puteri unice!

Data:25aprilie
Ora:2.00pm-4.00pm
Locație:online

Evenimentul se adresează tuturor femeilor puternice, antreprenoare, manageri, lideri și oricine dorește să își crească impactul în carieră și viață.

Teme de discuție: Moderator Mircea Scheau, Cercetator Asociat Universitatea Craiova & Universitatea Babes Bolyai

Directii de discuții:

1. Experiența profesională și parcursul în carieră al invitatelor în contextul mediului de afaceri.

2. Impactul feminității asupra modului în care acestea iau decizii și conduc echipe în cadrul organizațiilor.

3. Obstacolele și provocările cu care s-au confruntat în calitate de femei în lumea afacerilor și cum le-au depășit.

4. Importanța echilibrului între viața personală și profesională într-o carieră de succes.

5. Rolul femeilor în promovarea schimbării și inovării în domeniul businessului.

Înscrieri: https://oxygen-events.ro/formular-de-inscriere-la- eveniment/   


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro