Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv organizează joi, 25 aprilie 2024, cea de-a treia ediție a Conferinței. Evenimentul va avea loc în Sala arh. Ștefan Burcuș, situată la Etajul 3 al Palatului Camerei de Comerț și Industrie București, de pe Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București.

Partenerii evenimentului sunt: Camera de Comerț și Industrie București – CCIB (partener instituțional), NutriLife, AENDM – Asociația Europeană de Nanotehnologie și Diplomație Medicală, ASEPS – Asociația Pentru Informare, Educație și Prevenție în Sănătate, Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI), Asociația Studenților în Economie, Afaceri și Comunicare – ASEAC, Romsym Data, Concept Electronics și INFOSEC CENTER.

Precizăm că formatul dezbaterii este 100% fizic (în sală).


Temele de discuție (lista este deschisă):

Atacuri fără nici un fişier (“fileless”) împotriva băncilor, asupra POS-urilor
Care este nivelul investiției pentru protejarea resurselor IT&C?
Unde duce lipsa „igienei” digitale? Cât de bine sunt protejate terminalele mobile (smartphone-uri şi tablete)?
Există poliţe de asigurare impotriva riscurilor cibernetice? Unde, cum, în ce condiţii?
Care sunt soluţiile la zi de protecţie antimalware din portofoliul furnizorilor?

Vorbitori:


Sorin-Dan MOLDOVAN, Deputat, Preşedinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, Camera Deputaților
Sorin MIERLEA, Președinte, InfoCons – “Protecția consumatorilor de cybersecurity, o nouă provocare”
Adrian–Victor VEVERA, Director General, Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare în Informatică – ICI București
Alexandru BALINT, Romsym Data Technical Engineer, ManageEngine Products 
Alexandru PETOLESCU, ofițer specialist, Poliția de Frontieră Română – “Componenta umană, riscuri pentru securitatea cibernetică”
Mihai GRĂDINARU, Fondator, Tejas Development și reprezentant ANSSI (Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice) – “Soluții și tehnologii pentru protecția sistemelor ciber-fizice”
Diana NIȚESCU, CEO, TOP Minds și Fondator, OctogonHUB – “Cyber Resilience Act, Certificarea CE pentru aplicațiile și echipamentele dezvoltate, importate și comercializate în UE. Soluții practice pentru companii”
Adriana COTEL, CEO, HPSS (Healthcare Provider Strategies & Solutions)
Dan DRĂGOIU, Fondator, Concept Electronics – “AI, DDoS, ransomware”
Marius HĂRĂTĂU, Președinte FACTORY 4.0 – ?Siguranța Cibernetică Industrială. Importanța standardului IEC 62443 pentru securitatea sistemelor industriale”
Octavia LOJNIȚĂ, Fondatoare și Vicepreședintă, Women4Cyber România 
Avocat Ciprian BĂBAN, Specialist White Collar Crime si Cybercrime
Liviu SPIROIU, Software Development Team Lead & Scrum Master, Cognyte România – “Analiza Investigativă: Diferența dintre date și informații”
Bogdan GROSU, Fondator și Managing Partner, Grosu și Asociații
Alexandru CREȚULESCU, Director divizia de IT în cadrul Asociației europene de nanotehnologie și diplomație medicală – “De la Protecție la Pericol: Rolul Ambivalent al IA în Securitatea și Criminalitatea Cibernetică”
George Mihnea DRĂGULIN, Team Leader World Economics Cup România 2023, International School of Bucharest – “Riscurile și reglementarea de securitate cibernetică a companiilor financiare nebancare”


Agenda:

09,00 – 09,30: Înregistrare participanți & Networking
09,30 -11,40: Sesiunea I
11,40 -12,00: Pauză de cafea
12,00 -14,00: Sesiunea a II-a
14,00 – 15,00: Lunch & Networking


Audienţa:

Vor fi alături de noi oficiali din administraţia publică, reprezentanţi ai Poliţiei Române, DNSC şi STS, ai Guvernului, dar şi distinşi reprezentanţi ai furnizorilor de soluţii de specialitate din IT şi securitate, bănci, firme de asigurări, case de avocatură, consultanţi şi analişti, presă de profil.

Contact pentru înscrieri:

Mircea Fica, Fondator, Club Antreprenor, 0732.903.216, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Roxana Biga, Project Manager, Club Antreprenor / 0743.292.252 / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

George Vâlcu, Fondator, Ziarul Pozitiv, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro