Suntem încântați să vă invităm la prima ediție a Galei ZiarulPozitiv.ro, organizată de echipa noastră cu mare entuziasm și pasiune pentru valorile pozitive pe care le promovăm în comunitate.

Detalii despre eveniment:

Data: Joi, 30 mai 2024

Locația: Aula Carol I, Etajul 2, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București


Program:

16,00-17,00: Sosirea invitaților / Welcome Champagne

17,00-17,15: Introducere și moment artistic

17,15-18,30: Ceremonia de premiere

18,30-21,00: Cină și degustare de vin


Această gală își propune să ofere recunoaștere și să premieze companiile, ONG-urile, instituțiile și persoanele fizice care au făcut diferența în ultimul an prin realizările și proiectele lor. Suntem mândri să fim parte a unei comunități care susține valorile societății civile, afacerilor responsabile, educației, culturii, sănătății și sustenabilității.

Ziarul Pozitiv este un proiect independent și democratic, lansat în anul 2020, care promovează inițiativele cu impact pozitiv în societate. Împreună cu ClubAntreprenor.ro, suntem dedicați să construim un viitor mai bun pentru toți.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Club Antreprenor și vă invităm să fiți alături de noi pentru o seară memorabilă, plină de recunoștință și inspirație.

Pentru detalii suplimentare și pentru înregistrare, vă rugăm să contactați:

George Vâlcu, Fondator, Ziarul Pozitiv, 0768.323.423

Mircea Fica, Fondator, Club Antreprenor, 0732.903.216


Taxa de participare: 200 de lei pentru 1 persoană.

* 300 lei / 2 persoane

** Abonații CA & ZP au acces gratuit

***Am aprecia o confirmare până luni, 27 mai 2024, ora 17,00.

Înregistrarea se poate face utilizând informațiile de contact de mai sus.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro