Inflația este o problemă cu impact global, afectându-i pe toți, de la consumatori și investitori la întreprinderi și guverne. Pentru a ne proteja împotriva efectelor negative ale inflației și pentru a gestiona mai eficient această provocare economică, este important să fim conștienți de câteva strategii și soluții.

Acestea le puteți afla de la invitații noștri. Oxygen Events vă anunță organizarea unei conferințe online în ciclul ,,România, Încotro?", cu tema "Inflația în 2024: Perspective globale și naționale".

Evenimentul se va desfășura pe zoom pe 14 martie 2024, începând cu ora 10:00.

Evenimentul este susținut de Banca Transilvania, este moderat de Adrian Locusteanu și va reuni profesioniști din domeniul economic pentru a discuta evoluția inflației în anul curent și implicațiile acesteia asupra economiei românești, precum și a economiei globale, oferind participanților oportunitatea de a pune întrebări și de a participa la discuții interactive.

Printre subiectele abordate se numără:

- Tendințele inflaționiste la nivel mondial și regional în 2024
- Impactul inflației asupra mediului de afaceri și a consumatorilor
- Strategii de gestionare a inflației în contextul economic actual
- Perspective și previziuni pentru evoluția inflației pe termen scurt și lung.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro