Oxygen Events organizează live online pe Zoom, joi 26 ianuarie 2023, de la 10.00 la 14.00: Conferința „România și Piața Liberă”. Organizată cu sprijinul Băncii Naționale a României, Băncii Transilvania, Nexte Renewable România, Fincrime, Universității Babeș-Bolyai.

Invitații Oxygen Events vin cu informații de care sigur este nevoie în activitatea tuturor, informații noi, la zi, necesare activității profesionale.

ovygen ianuarie 2022

Vă invităm să participați la un eveniment care va aborda fără menajamente probleme actuale, în care ne confruntăm cu fragmentări ale fluxurilor economice internaționale și cu tensiuni geopolitice fără precedent la nivel regional. În contextul tranziției de la globalizarea eficienței la globalizarea rezistenței, România s-a evidențiat în peisajul economic mondial prin accelerări investiționale străine directe.

România poate intra în top 10 economii ale Uniunii Europene și se poate apropia de media europeană din perspectiva indicatorului PIB/locuitor la paritate a puterii de cumpărare, scenariu condiționat de accelerarea reformelor structurale.

Evenimentul este organizat pe două sesiuni. Prima sesiune „România și piața liberă într-o lume în continuă transformare”, moderată de dl. Mircea Șcheau,

Cercetător Asociat, Institutul de Cercetări Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai, va încearca să sumarizeze măsurile adoptate de România ca un răspuns la valurile de provocări și la succesiunea de crize, începând cu cea din anul 2008. Vor fi punctate, prin comparație, soluțiile adoptate și efectul acestora pe termen scurt, mediu și lung. Predicțiile economice strategice vor face parte dintr-o analiză efectuată cu profesionalism de invitați.

Cea de a doua sesiune, „Noua realitate în energie: Mai are viitor piața liberă?”, va fi moderată de dl. Adrian Locusteanu, Head of Demand Thoughtworks, va analiza noua realitate din domeniul energetic și va scoate în evidență situația globală, poziția companiilor care operează pe plan național și greutățile cu care se confruntă pentru a asigura, împreună cu decidenții executive, susținerea efortului de acoperire a necesităților pe plan energetic. Problematicile vor fi abordate într-un context mai larg, dar cu focusare pe planurile și proiectele ce se doresc a fi implementate în viitorul apropiat, subiectele fiind abordate de invitați de prestigiu în domeniu.

Înregistrare: http://conferinte.oxygen-events.ro/eveniment-in-desfasurare/
După înregistrare veți primi linkul de conectare la eveniment.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro