Lecțiile învățate nu sunt neapărat cele predate. Sunt cele care se nasc din experiențe proprii, atunci când provocările la nivel macro ajustează sau influentează capacitatea de adaptare a individului. Într- o fază de criză de multe ori funcționează regulile individuale. La fiecare sfârșit de an, Oxygen Events propune mediului financiar bancar și de afaceri unul dintre cele mai importante evenimente financiare ale anului:

Learned Lessons in Crises Times… A Global Puzzle 9 decembrie 2022, online, 10.00-13.30

O dezbatere la cald cu personalități ale scenei politice, economice, antreprenoriale, educaționale, bancare și financiare românești. Un tur al anului 2022, cât și previziuni pentru 2023. Eveniment organizat cu sprijinul Băncii Transilvania, Fondului Român de Contragarantare, Asociației Române a Băncilor, Institutului de Cercetări din cadrul Universității Babeș Bolyai, ACJSFB, Institutului de Studii Politice și Relații Internaționale Ion I.C.Brătianu.

Gazda și moderatorul evenimentului va fi Mircea Șcheau, Cercetător Asociat, Institutul de Cercetări Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Vor împărtăși din experiențele dumnealor:


Iulian Chifu, Consilier de Stat la Cancelaria Primului Ministru,
Gneral de brigada Anton Rog, Director al Centrului Național Cyberint,
Adrian Vasilescu, Consilier Guvernator BNR,
Dan Cîmpean, Director al Directoratului Național de Securitate Cibernetică,
Stere Farmache, Membru al Directoratului din Fondul Român de Contragarantare,
Florin Dănescu, Președinte executiv Asociația Română a Băncilor,
Prof. univ. Dan Dungaciu, Director al Institutului de Științe Politice Ion I.C.Brătianu al
Academiei Române, Călin Rangu, Decan Universitatea Danubius, Mirela Iovu, Președinte
ACJSFB și Vicepreședinte CEC Bank, P.h.D Violeta Ciurel, profesor Asebuss,
Cristian Nacu, Senior Country Officer IFC- divizia Băncii Mondială.

Invitații vor discuta despre șocurile cu care s-a confruntat omenirea în ultimii 2 ani și vor analiza crizele generate de pandemie, războiul din Ucraina și situația post-Ucraina, relația SUA-China, admiterea în Schengen și securitatea în Uniunea Europeană.

Vor analiza totodată elementele esențiale necesare unei organizații pentru a putea să contracareze efectele crizelor/incertitudinilor/schimbărilor și să-și continue activitatea și dezvoltarea.

Vor aduce în prim plan principalele consecințe ale unei crize financiare pe plan social, cum au evoluat riscurile emergente în ultimii ani, ce impact au acestea asupra business-urilor și piețelor financiare și resetarea sistemului financiar monetar internațional. Vrei să afli mai multe despre prezentul și viitorul lumii în care trăim? Încotro ne îndreptăm?

Despre Secolul 21 și construcția unei lumi multipolare care marchează perioada pe care o parcurgem?

Inregistrare: http://conferinte.oxygen-events.ro/eveniment-in-desfasurare/ 

oxygen events 9 decembrie ora 10


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro