Oxygen Events organizează live online pe Zoom, joi 20 octombrie, de la 9.30 la 13.30, Conferința “The Text Step: Digitalizare & Cybersecurity în serviciile financiare”.

Organizată în luna Securității cibernetice, cu sprijinul Băncii Transilvania, Transfond, Fondul Român de Contragarantare, ARB, Institutului de Cercetări Europene, Universității Babeș-Bolyai, FSEGA, invitații Oxygen Events vin cu informații de care sigur este nevoie în activitatea tuturor. Informații noi, la zi, necesare activității profesionale și de timp liber.

Digitalizarea este normalitatea și este nevoie și de securizarea rețelelor și a informațiilor. Serviciile financiar- bancare trebuie să se redefinească permanent ajustându-și serviciile oferite în pas cu noul profil al clienților, consumatori de tehnlogie. Cine va știi să reactioneze prompt la modul în care se redefinesc nevoile, va ieși câștigător.

Sesiunea 1 - Banking for a new era
Moderator Adrian Locusteanu, Head of Demand la THOUGHTWORKS, va analiza împreună cu invitații diversele aspectele ale noii normalități din ecosistemul financiar cât și ale educației financiare ce nu mai poate fi separată de competențele digitale căci apar noile tehnologii cu alt tip de nevoi educaționale. Într-o lume conectată digital, politicile de diminuare a riscurilor trebuie armonizate astfel încât răspunsul managementului în fața crizelor să fie unitar. Fie că este despre activitatea profesională, de profilul și postările pe rețelele sociale sau navigarea pe internet, trebuie să fim pregătiți să ne protejăm. Specialiștii în Cybersecurity vor fi aici și vor prezenta tendințe în Cybersecurity și modalități de recunoaștere a riscurilor pentru a preveni pierderile și astfel să fim cu un pas înaintea atacatorilor și să ne protejăm de dușmanul invizibil.

Sesiunea 2 - A new risk landscape
Moderator Mircea Constantin Scheau, cercetător asociat, Institutului de Cercetări Europene, Universitatea Babeș-Bolyai, într-o discuție dinamică cu profesioniștii. Literatura de specialitate în securitatea cibernetică ne spune un lucru sigur, omul este cea mai slabă verigă. Nu trebuie să ne mire că atacurile de tip social engineering (care folosesc omul ca și vector de penetrare – phishing, baiting, malware, pretexting, quid pro quo, etc.) sunt cele mai utilizate, ele sunt cele cu rata de succes cea mai mare. Educarea noastră despre aceste tipuri de atacuri este esențială. Cum pregătim organizația să răspundă unei posibile crize cibernetice? Cum putem fi cu un pas înaintea atacatorilor? Suntem pregătiți? Conectați - vă și veți afla de la specialiști!

Inregistrare: http://conferinte.oxygen-events.ro/eveniment-in-desfasurare/
După înregistrare veți primi linkul de conectare la eveniment. Oxygen Events

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro