Acum patru sezoane, pe când avea numai cinci anișori, Sophie Fătu devenea cea mai tânără concurentă în showul America’s Got Talent, interpretând cu farmec nemăsurat o melodie a lui Frank Sinatra. Încântându-l până și pe Simon Cowell. Chiar dacă micuța nu s-a calificat în semifinale, adorația milioanelor de telespectatori și un talent imens au propulsat-o pe Sophie într-o carieră artistică prin care a ajuns, de curând, să fie partenera lui Mel Gibson în comedia polițistă Last Looks!

Sophie este fiica a doi muzicieni de talie internațională, pianista Victoria Martyrosian Fătu și violonistul român, prietenul nostru, Cristian Fătu. De unde competența muzicală la o vârstă atât de fragedă? Fetița este de o naturalețe fără seamăn și este foarte conștiincioasă, ceea ce a adus-o și pe platourile de filmare în câteva apariții în seriale de televiziune. Apoi a urmat debutul în film de lung metraj. Sunt foarte încântată, este prima oară când joc într-un film. Partenerul meu din film, Mel Gibson, este foarte drăgut și astept cu nerăbdare să lucrez cu el și cu Charlie Hunnam. Am un rol important în acest film., declara juna actriță pe RomanianVipPress.

O prezență activă în comunitatea românească din Los Angeles, alături de părinții ei, Sophie a fost invitată să interpreteze imnurile naționale la câteva manifestări româno-americane. Acolo stă de vorbă cu toată lumea, dezinvoltă și simpatică. Cel mai mult îmi place să mă joc cu sora mea, Vivienne. Îmi place să văd filme pentru copii și să merg în parcuri de distracție cu familia mea. ne spune. Îmi place să mănânc supă, deoarece mă ține sănătoasă. De asemenea, îmi plac prăjiturile cu ciocolată și înghețată de vanilie.

Susțin mereu cu aplomb că, paradoxal, sunt români în Hollywood (@RoHoClub, #RomaniansInHollywood). Majoritatea sunt tineri aspiranți care navighează cu îndrăzneală lumea filmului și a televiziunii. Despre ei vom mai vorbi cu siguranță. Așa cum vom urmări cu interes și traiectoria junei nostre vedete, o prezență înnoitoare printre artiștii româno-americani. Doresc să le spun tuturor să creadă în visele lor și să lucreze din greu ca să își împlinească aceste visuri. mărturisește copila. Faceți totul cu dragoste și cu pasiune, credeți în voi, munciți din greu și visele voastre se vor împlini, chiar dacă sunteți foarte mici…!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro