Într-o lume în care transformarea digitală a schimbat complet stilul de viață, de educație și de muncă, au apărut concepte noi, dar și pericole majore în lumea virtuală.

Într-un concept care promovează noul, viziunea, cariera, tehnologiile, adaptate vremurilor și definesc viitorul: poveștile noastre cu drag despre România din noi!

OXYGEN Events organizează pe 29 iunie, online, de la 10.00 la 12.30, a 5-a ediție a unui eveniment din ciclul „Oameni & Povești de secol 21”.

Această ediție este despre România din noi, cu target pe Inovație, Cybersecurity, Wellbeing, Meserii de viitor, Etica în afaceri, toate grupate într-un singur concept: EDUCAȚIA.

Un eveniment despre viață, cariere, pasiuni și viitor, povești personale care se împletesc cu poveștile echipelor lor. Fiecare invitat are o poveste a lui, construită în timp și care încă se scrie. Sunt povești despre viață, despre carieră, despre pasiuni. Dar în fiecare poveste se regăsește echipa care face parte din povestea tuturor.

Poveștile de secol 21 sunt poveștile oamenilor și ale echipelor lor, iar succesul se scrie într-o operă comună. Pentru că Ei sunt Echipa!

Înregistrare: https://forms.gle/NA9kJvkgxPVwkakEA


Biroul de presă Oxygen Events

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro