Hello! Haideti cu noi in Metaverse!

Echipa Oxygen Events vă anunță organizarea unui eveniment care încearcă să explice unele mișcări globale care prefigurează viitorul și să ne pregătească pentru a activa într-o posibilă lume virtuală ce poate fi accesată prin tehnologii de ultimă generație în realitate virtuală și augmentată.

THE FUTURE: LUMEA METAVERSE
Realitatea Virtuală: Lumea Metaverse, evoluție sau revoluție ?
10 martie,
9.30-12.30


Chiar dacă în ultimele luni se vorbește mult despre acest subiect și privim cu scepticism sau chiar enervare subiectul excesiv mediatizat am greși dacă am subestima puterea de transformare pe care acest mediu virtual ar putea să o aibă asupra lumii. Suntem la început și nu este încă clar către ce ne îndreptăm, însă observând piața am văzut cum companii mari își pregătesc divizii pentru lumea virtuală, iar asta trebuie să însemne ceva.

Ne-am adresat unor oameni de afaceri, avocați, specialiști în blockchain, economiști, analiști pentru a încerca să deslușim acțiunile companiilor, să întelegem și să ne pregătim pentru viitor, să descoperim valoarea pe care metaverse-ul ne-o poate aduce atât în mod individual cât și ca societate.

Despre Metaverse și despre modul în care acesta va crea posibilități de cunoaștere, educare și interacțiuni umane, despre implicații economice, sociale și legale vor vorbi invitații noștri.

Oare noi ne vom găsi locul în el?
Este viitorul “Lumea Metaverse”?
Este realitatea virtuală “Lumea Metaverse”, evoluție sau revoluție?
Haideți cu noi în Metaverse!

Moderator: Adrian Locusteanu, Head of Demand Thoughtworks

Speakers:
Konstantin Startchev, Vicepresident SSVAR
Swiss Society of Virtual and Augmented Reality
Călin Rangu, decan Unuversitatea Danubius
Andrei Voinescu, Advisory Senior Manager, BDO Jersey , London UK
Alexandru Stănescu, Partner at SLV Legal
Sebastian Cochinescu, Founder & CEO TailPath, San Francisco Bay Area
Adrian Codîrlașu, vicepreședinte CFA Society România & AAFBR

Inregistrare AICI!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro