EXCLUSIV: Magazinul IKEA Băneasa a fost evacuat în această dimineață în jurul orei 9.30. Personalul a fost scos de urgență în afara incintei. Din informațiile celor de la fața locului se pare că motivul a fost legat de izbucnirea unui incendiu, provocat de o persoană care a aruncat ceva aprins.

Reprezentanții magazinului pot trimite informații legate de acest subiect la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

i
ulie 2020

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro