Editura Integral este prezentă la Târgul online Mami și Bebe, cel mai important eveniment virtual dedicat părinților, cu mai multe pachete de cărți cu povești educative. De exemplu, Pachetul Povești Educative, este disponibil la prețul redus de doar 40 lei și conține cărțile:

1. Eu și Virusul Hai Hui;
2. Andrei și Pietricica Prieteniei - povești educative și povești antibullying;
3. Povești pentru Mămici și Tătici;
4. Povești cu Îngeri;

De asemenea, Editura Integral expune la Targul online Mami și Bebe, trei pachete cu povești educative scrise de psihopedagog Roxana Andreea Rusu.

Bestseller-urile ,,Andrei și Pietricica Prieteniei”, ,,Aventurile lui Leonardo”, dar și noua serie pentru dezvoltarea inteligenței emoționale a copiilor ,,Leonardo și furtuna emoțiilor” sunt diponibile la prețuri reduse, cu livrare gratuita prin curier. Pachetele pot fi vizualizate la secțiunea Oferte, de la targuri.amnascutacolo.ro – Targul online Mami și Bebe.

,, Leonardo și furtuna emoțiilor”, noul smartbook semnat Roxana Andreea Rusu și publicat la Editura Integral, va fi lansat pe 24 martie la Târgul Radio România Gaudeamus.

Proiectul este realizat cu sprijinul Secom Romania și conține povești și activități educative pentru dezvoltarea inteligenței emoționale. Conținutul este potrivit pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani, putând fi utilizat și la școală, de cadrele didactice, ca bază pentru ateliere de dezvoltare personală, cercuri de lectură sau în săptămâna Școlii Altfel.

Toate poveștile și activitățile sunt ilustrate color, desenele fiind realizate de Octav Ungureanu. Poveștile prezintă noi aventuri ale lui Leonardo și prietenilor săi. Adulții pot accesa materiale informative despre inteligența emoțională, cu un simplu telefon mobil, scanând cu ajutorul unei aplicații gratuite QR-urile din carte.

Roxana Andreea Rusu, autoarea cărții:

,,Pentru dezvoltarea armonioasă a copilului și transformarea sa într-un adult cu succes pe plan personal și profesional, nu sunt de ajuns noțiunile care se pot învăța la școală. Un IQ academic bun ar trebui să fie completat de dezvoltarea inteligenței emoționale și a abilităților soft (optimismul, simțul umorului, automotivația, spiritul de echipă, asumarea responsabilității, capacitatea de a face față stresului, spiritul de inițiativă, abilitățile de negociere, gândirea critică, încrederea în sine).roxana rusu

Cartea de față pune accentul pe importanța inteligenței emoționale, adică pe:

* modul în care copilul este capabil de a-și înțelege, controla și exprima emoțiile,
* modul în care este capabil să empatizeze cu cei din jur,
* modul în care creează, gestionează și menține relațiile cu ceilalți.

Chiar dacă inteligența cognitivă este un factor important pe parcursul academic, inteligența emoțională este cea care ajută copiii să se descurce în perioadele stresante, fie că este vorba despre evaluări școlare, transformările și provocările de toate felurile din adolescență, probleme familiale, schimbări neașteptate sau posibile situații de bullying.”

Cartea poate fi precomandată de la Editura Integral, accesand www.eIntegral.ro și în curând va fi disponibilă în rețelele naționale de librării, online și offline. Este a patra carte educativă lansată de psihopedagog Roxana Andreea Rusu la Editura Integral, după poveștile antibullying din ,,Andrei și Pietricica Prieteniei”, cartea ,,Eu și Virusul Hai Hui” ce conține povestea care explică pandemia pe înțelesul copiilor și ,,Aventurile lui Leonardo”, smartbook-ul cu povești și activități pentru dezvoltarea soft skills.

,,Leonardo și furtuna emoțiilor” va avea lansarea la Târgul Radio România Gaudeamus, după ce anul trecut, smartbook-ul ,,Aventurile lui Leonardo”, lansat la același târg de carte, s-a bucurat de aprecierea părinților și a profesorilor, bifând un Loc 2 în topul general al tuturor cărților pentru adulți și copii, la categoria ,,Cea mai ravnita carte". Practic, a fost cartea pentru copii care a primit cele mai multe voturi din partea publicului!


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro