Oxygen Events va invită joi 7 decembrie de la ora 10.00 la “Ecosistemul Antreprenorial” - o discuție cu profesioniști despre companiile antreprenoriale, între supraviețuire și schimbare; se vor aborda subiectele cheie ale momentului, se vor explora dinamica, factorii cheie și impactul acestui ecosistem asupra inovației și dezvoltării economice. Vom analiza colaborările între start-up-uri, investitori, instituții de învățământ și guverne, evidențiind cum aceste interacțiuni contribuie la stimularea inovației și la creșterea sustenabilă a...

Conferința “INFRASTRUCTURI CRITICE” este despre acele sisteme și facilități esențiale pentru funcționarea societății și economiei. Evenimentul se va desfășura online în 14 iulie, de la 2 pm la 5 pm și va fi moderat de Mircea Șcheau, Specialist în securitatea informațiilor și Cercetător Asociat, Institutul de Cercetări Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

În era digitală transformarea a devenit o prioritate pentru multe organizații. Pe lângă avantajele de necontestat ale digitalizării trebuie să se acorde o atenție specială riscurilor cibernetice. Securitatea presupune, printre altele, protejarea datelor, sistemelor și rețelelor, fiind esențială în asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor.