Oxygen Events cu sprijinul Băncii Transilvania, CEC Bank, BVB, ARB, CFA Society România, AAFBR, ACJSFB, organizează live pe Zoom, joi 4 noiembrie, de la 11.00 la 13.30 o conferință dedicată Pieței de Capital din România: Încotro de îndreaptă Piața de Capital din România 4 noiembrie 2021, orele 11.00 - 13.30.

Împreună cu profesioniști ai mediului financiar bancar, vom discuta despre viitorul Pieței de Capital din România. O dezbatere live online cu personalități marcante ale ecosistemului financiar bancar din România și moderată de Tiberiu Porojan, Managing Director la Financial Market și realizator al emisiunii "Feel The Market”.

Organizat de Oxygen Events cu sprijinul Asociației Române a Băncilor, Băncii Transilvania, FNGCIMM, CEC Bank, CFA Society România, CONAF, ADAA, AAFBR, evenimentul dedicat Ecosistemului Antreprenorial și moderat de Gabriela Folcuț, director executiv Asociației Române a Băncilor, va sublinia dinamica politicii naționale și va aborda modul în care guvernul și antreprenorii pot face din acțiunea politică și economică o prioritate națională.

Lumea continuă să se preocupe de efectele politice, sociale, economice și pandemice și, pentru că această perioadă marcată de pandemie continuă, credem că este oportun să discutăm despre situația economică, despre riscurile perioadei, despre soluțiile în sprijinirea antreprenorilor, despre ce este de făcut.

Începând cu luna August 2021, site-ul și comunitatea AmNascutAcolo.ro vor fi administrate de o noua echipa entuziasta și dornica să continue și să extindă activitatea importanta a acestei platforme, inițiate de Roxana-Andreea Rusu, fondatoarea proiectului, în 2011.

Loredana-Ionela Dumitrescu, mămică și graviduta, cu experiență în Marketing Digital, alaturi de echipa pe care a coordonat-o pentru diferite proiecte în ultimii ani, își va asuma responsabilitatea, ca atât site-ul, cât și întreagă comunitate Facebook AmNascutAcolo, să fie modernizate și constant îmbunătățite, pentru a continua să ofere un conținut util și valoros mămicilor și viitoarelor mămici din întreagă tara și poate chiar de peste granițe.

Noua echipa vă primi în continuare suportul fondatoarei site-ului AmNascutAcolo.ro, la fel și comunitatea de mămici și gravide, prin intermediul rubricii “Sfatul Specialistului”