Leila Sandra M. este o tânără autoare originară din Reșița, a locuit o perioadă atât în Timișoara cât și la Roma. A debut cu cartea „I.R.En.”, un roman SF, urmată apoi de lucrarea „Origami”, un cumul de patru poveşti pline de suspans. Anul acesta a publicat la Editura Velvet Story primul volum al seriei Dennis Kayderman.”Cazul Vulpea”, un thriller cu o acțiune antrenată să surprindă ochiul cititorului. Acum în perioada sărbătorilor de iarnă autoarea a surprins pe toată lumea cu o nouă carte care atinge un subiect sensibil, intitulată “Ultimul Crăciun”, o infuzie de iubire și suferință, de sacrificiu și abandon, o creionare a unei iubiri toxice dar și a redescoperirii prin noul început în pragul celei mai feerice sărbători, Crăciunul.

Pentru blogul Vorbepentrusuflet autoarea Leila Sandra M. menționează: “Ultimul Crăciun” a apărut din dragostea mea față de această sărbătoare, iubesc Crăciunul și mai ales să fac cadouri.

Acest roman este cadoul meu pentru cititorii mei. O poveste de viață care în substrat scoate în evidență anumite probleme cu care se confruntă multe femei și desigur că... dragostea care învinge, indiferent de obstacole! Deși mulți cred că ar spune că povestea Poemei este doar o idilă, o poveste, o fantezie, eu vin și le spun că se întâmplă și în viața reală. Eu mă văd ca o Poema. Deși nu am scris romance până acum, acest roman are câte un pic din toate și după cum am văzut, noi cititorii chiar avem nevoie de astfel de povești în prag de sărbatori. Pe scurt, ce m-a inspirat a fost povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de sufletul meu pereche și Crăciunul pe care-l aștept cu nerăbdare în fiecare an. Această poveste este un fel de tribut adus vieții mele.

Cartea “Ultimul Crăciun” ne creionează un cadru iernatic frumos dar care are în spate o poveste mai puțin plăcută, se înfiripează o dragoste care pare pe cât de previzibilă pe atât de tulburătoare; lucrurile nu sunt cum par iar de dragul aparențelor eroina face jertfă din propriul suflet punând pe tavă puritatea emoțiilor sale pentru un el ce o are ca pe un accesoriu util.

Este povestea Poemei, și poate a multora femei, este despre ea, acea tânără care a ignorat semnele ce-i urlau în surdină că relația ei este una disfuncțională, dar cine vede când iubirea tronează iar emoția te face să nu observi părțile slabe a partenerului. Încă de la început Ben e cel ce ține cursul relației, e cel care pune punctele pe față și pe spate a poveștii lor, iar Poema ajunge să accepte crezând în schimbare. Schimbarea însă nu vine, nici măcar după acel “da” definitiv ca o sentință la o căsătorie eșuată. Replicile verbale acide, abuzurile cu tentă de intimidare, dar și adulterul au fost pe eroina noastră prea mult, toate până în punctul când aceasta a luat decizia definitivă de a pleca, și face acest pas, lăsând în urmă o relație toxică, departe de un bărbat ce i-a marcat existența și de familia care nu a înțeles decizia luată de ea.

A plecat fără un punct fix, departe prin iarna ce o apasă pe suflet acolo unde nici nu bănuiește că o va aștepta iubirea adevărată... într-un oraș prietenos, iar Crăciunul în Angel Falls va fi redevenirea ei ca femeie, ca iubită, chiar dacă nu va fi scutită de situații imprevizibile. Surprizele par să se țină în lanț, de la întâlnirile fugare la replicile pline de flirt, iar magia plutește în aer în acest orășel micuț care îi va deveni o a doua casă! Romanul “Ultimul Crăciun” este despre descoperirea iubirii adevărate, acea care stârnește emoții efervescente și care te poartă pe culmile magicului, acea care te îmbrățișează pentru totdeauna într-o euforie a pasiunii prin dăruire sufletească sinceră și matură. O lectură dulce- amăruie care subliniază speranța despre cât de important e să-ți dorești din tot sufletul ceva. Ultimul Crăciun ne reamintește încă o dată să credem în magie, în iubire și în speranța că binele va fi cel care va suplini inimile noastre cu frumos.

"Iubeam sărbătorile de Crăciun. Iubeam tot ce ținea de acea perioadă, dar la câte probleme aveam, parcă nu-mi mai venea să fac nimic. Auzindu-l pe Will vorbind cu atât de multă dragoste despre familie și visul său care s-a năruit încă din tinerețe, mă întrista și mai tare. Eram doi oameni care ne doream aceleași lucruri, dar care au avut parte de parteneri ce n- au știut să aprecieze devotamentul nostru.”

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro