Festivalul Naţional de Teatru, ediția 30, se va desfăşura online, în perioada 22-29 noiembrie și este construită pe intenția de a pune în dialog trecutul cu prezentul teatral, esteticile creatorilor de ieri cu formele noi ale unui azi ce încă își caută identitatea. FNT 30 / FNT ALTFEL oferă premise pentru o meditație profundă asupra viitorului. 

Cu acest prilej, Teatrul Evreiesc de Stat va participa cu spectacolul "La ordin Fuhrer!", de Brigitte Schweiger. Cu: Maia Morgenstern, regia: Mihai Măniuțiu. Spectacolul va putea fi urmărit AICI.

La ordin Fuhrer afiș

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro