Autoarea Simona Tănăsescu, născută în data de 12 august 1978 la București, a urmat studii la Jurnalism și la Dimitrie Cantemir- Management Turistic și Comercial. La moment este editor la Editura Velvet Story cât și o autoare care are în palmares un buchet de scrieri literare, una dintre acestea fiind „Karma-i o zdreanță„.

Din nota autoarei: „Cartea Karma-i o zdreanță! pentru mine a fost o provocare, deoarece am avut careva rețineri de prejudecățile românești cu privire la erotică, însă m-am ambiționat și am scris, chiar dacă primele 86 pagini word, într-o bună zi le-am șters, nu-mi ieșea sentimentul, era o alăturare de cuvinte deoarece am vrut să scriu erotic ce să strârnească senzație, nu pornografic, mai presus de tot am vrut poveste. Susțin că m-am documentat foarte mult despre India, nu am intrat în multe amănunte, cultura indiană este foarte colorată, dacă nu ești stăpân pe ea faci greșeli, am selectat cele necesare și am început să lucrez la partea cu tradiția și tot ce o definește.

Legat de partea a doua cu București, aici am vrut să scot în evidență România noastră, pentru că și noi suntem parte din literartura universală pe care o prețuiesc enorm. Cea de-a treia o consider o distopie, acolo m-a dus suflul scriitoresc, mi-am imaginat un viitor distopic pe care l-am dus și l-am dus....”

Cartea “Karma-i o zdreanță” ne dezvăluie trei povești minunate, Amestecul Karmei, Karma-i o zdreanță și Pariu cu Karma, unde este relatată traiectoria vieții a două suflete pereche în trei timpuri diferite cărora li se dă o nouă șansă pentru a se descoperi din nou și din nou. Erotismul ce se adâncește printre emoțiile de iubire dă o notă originală lecturii acaparând inima cititorului în întregime desenând o poveste unică și plină de mister; alături de erotic, romanul abordează teme precum karma, relațiile karmice și reîncarnarea care reunește curiozitatea cu nevoia de a explora textul integral. Personajele au fost unele pline de senzualitate și de o eleganță definitorie, unele care au tapetat anii și au reînviat termenul iubirii prin senzația unui dans al uniunii inimii și corpului.

Eroticul este elementul cheie care aprinde focul, chiar dacă sunt trei timpuri diferite, chiar dacă anturajul, felul întâlnirilor sunt altfel de la o istorie la alta inima își cere tributul iar jocul Karmei explorează pasiunea ce atinge cele mai sensibile coarde. Reuniunea celor trei povești se atinge în punctul acelor momente de pasiune explozivă, atunci când plăcerile și neprevăzutul tronează, iar provocările zdruncină amorul și fiorii extazului de moment. Karma nu iartă, dar nici nu uită smulgând lacrimi, dezolanță, indignare, zâmbete, emoții vii și dincolo de toate, dorințe la mai mult.

„Karma nu știa că reușisem să cumpăr timpul. Cu cât el trecea, eu mă apropiam din ce în ce mai mult de ea.” Citind această carte vei simți plăcere vie, euforie textuală, și nu în ultimul rând vei aprecia creionarea vremii, a istoriei, a boemicului prin desfătarea simțurilor erotice, pentru că e o artă să scrii erotic fără a atinge note imorale ale acestei stări! "Karma-i o zdreanță!" te face să trăiești extrem de intens acțiunea, să fii într-o cursă a emoțiilor, acest roman te face să respiri aceeași pasiune pe care a conturat-o cu pricepere autoarea Simona Tănăsescu.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro