Prima transmisiune Radio INTEGRALva avea loc astăzi, la ora 17.00, pe canalul de youtube INTEGRAL Media. Radio INTEGRAL, este un Programul 3 Redivivus, cu voci, emisiuni, programe și provocări, un digital vintage radio.

Prezintă: Camelia Stănescu
Invitați: Sofia Șincan, Florin Bălănescu
Cântecul ,,Viața noastră la Programul 3", interpretat de Camelia Stănescu și Dan Ursuleanu
Poze: arhiva de fotografii a Cameliei Stănescu și a lui Dan Ursuleanu
Generice audio: Cristian Nanu
Înregistrare audio: Alin Gabriel Vărzaru
Editare: Cristina Ghidoveanu

Integral Media e un concept de comunicare inovativ, care integrează resursele de conținut din spațiul scris, în orice format ar fi prezentat, fizic sau virtual, audio și video, beneficiind de toate canalele de conectare clasice și convenționale, existente și viitoare, resurse pasive și generative, plane, tri- și multidimensionale, individuale, în rețele închise, deschise, speciale și sociale, cu generatori, consumatori, integratori, prosumatori, într-un ecosistem al cunoașterii fără frontiere.

Echipe de profesioniști, experți în domeniul lor, din radio, televiziune, new media, editare de carte și de reviste, își pun împreună vocile, talentul și capacitățile, pentru a crea un spațiu Digital Vintage.

* Radio Integral, un Programul 3 Redivivus, cu voci, emisiuni, programe și provocări
* Editura Integral, cu cărțile inovative care au schimbat fața publishing-ului românesc, revistele Almanahul Copiilor și Fusion
* Publicația online Comentator.ro
Toate acestea sunt, acum, Integral Media.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro