Primul Grammy a fost pentru albumul ”Justified” al lui Justin Timberlake. Apoi, în următorii 12 ani a fost nominalizat mereu (de 45 de ori în total) și a câștigat nu mai puțin de 19 premii! Dintre care 5 pentru premiul cel mare, albumul anului, inclusiv ultimele 3 victorii ale super-starului Taylor Swift, anul acesta pentru ”Midnights”.

Și nu este vorba de un solist de talie mondială, formație rock celebră sau un rapper faimos. Ci de canadianul de origine română, inginerul de sunet Șerban Ghenea. Cel care a mixat de la Michael Jackson, Janet Jackson, Beyoncé, Usher, Bjork, Thirty Seconds to Mars, Faith Hill, Carrie Underwood, Jewel, Santana, sau Shakira la ultimele înregistrări ale lui Jon Batiste, Olivia Rodrigo și David Guetta. În total 225 de melodii care au fost pe primul loc în topuri. O carte de vizită impresionantă.

Ar fi trebuit să ne bucurăm pentru că anul acesta noi românii am primit și un Emmy (Bianca Boeroiu pentru machiaj) și un Grammy. Numai că festivitatea de premiere a muzicienilor, desi mai antrenantă decât cele ale colegilor (din breasla actorilor SAG-AFTRA) actori, a fost eclispsată de prezența maiestoasă și atotcuprinzătoare a celei mai populare cântărețe din lume, Taylor Swift. Care a câștigat cel de-al patrulea album al anului, record absolut (față de numai trei victorii în aceiași categorie ale lui Frank Sinatra, Stevie Wonder și Paul Simon).

Solista este cuplată cu un mare jucător de fotbal american, Travis Kelce. Povestea de dragoste cea mai mediatizată a deceniului. Echipa fotbalistului, Kansas City Chiefs, s-a calificat în finala campionatului, Superbowl, pe care a și câștigat-o. Sosită cu sufletul la gură de la un concert din Japnia, juna îndrăgostită nu numai că a fost în tribune ci a fost și preferata camerelor de televiziune care au captat-o de mai multe ori decât mingea de fotbal, cum ar veni. Finala, care s-a jucat în Las Vegas, a avut cea mai mare audiență de telespectatori de la aselenizarea din 1969. O parte din această popularitate a fost și din cauza fanilor Taylot Swift (swifties cum sunt ei numiți) care au stat lipiți de televizor ca să o vadă pe preferata lor.

Pe versuri de Taylor Swift, mixaj de Șerban Ghenea, cu cântec tot înainte!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro