Indiscutabil, Sebastian Stan este cel mai celebru actor de origine română din Hollywood. Și este considerat în lumea filmului ca o vedetă internațională pentru personajul Bucky Barnes (Winter Soldier) din seria Marvel Cinematic Universe ”Avengers”, ceea ce îi asigură un anume statut. Și îi oferă libertatea pe care puțini artiști o au de a alege roluri care să-l intrige.

Astfel a jucat în ,,I’m Not Here”, ,,Destroyer”, ,,Endings, Beginnings” și mai ales favoritul său (unde a jucat alături de Margot Robbie și câștigătoarea premiului Oscar pentru rol Allison Janney) ,,I, Tonya”. ,,Care, pentru mine, a fost un moment foarte important în a realiza cum stau lucrurile, în ceea ce privește ce credeam eu că vreau să fie procesul unei experiențe creative", s-a destăinuit Sebastian în The Hollywood Reporter.

,,De atunci am încercat cu adevărat să fac tot posibilul să caut colaborări cu regizori pe care îi simt că au o viziune, nu se tem să pună întrebări dificile și sunt foarte specifici. Ei știu ce vor, sunt în căutarea a unui ceva anume, oricare ar fi acel lucru."

Zilele trecute a avut loc la Sundance Film Festival premiera unui astfel de film vizionar, cu Sebastian Stan în rolul principal, în regia lui Aaron Schimberg. ,,A Different Man” a fost primit cu interes de către critici, a căror păreri sunt deocamdată împărțite. Și nu putem să avem o opinie pentru că filmul încă nu a ieșit pe piață.

Însă există consens că interpretarea actorului este magistrală, jucănd practic două persoane dintre care una este desfigurată.

,,În creația sa de a interpreta fațete extrem de diferite ale aceluiași personaj, chiar și atunci când granițele dintre ele se estompează, se amestecă și intră în conflict una cu cealaltă, actorul principal modelează cu măiestrie rolul lui Edward, un om prins într-o plasă fizică și psihologică creată de el însuși, din care evadarea este imposibilă”, scrie Nick Schager.

Apreciat de spectatori și de critici, Sebastian Stan nu a ratat ocazia de a lansa o surpriză în timpul festivalului. A vorbit, nu cu foarte multe amănunte, depre viitorul său proiect. Filmul, care este în plină producție, este intitulat ,,The Apprentice”.

În rolul principal, Sebastian îl interpretează pe un tânăr... Donald Trump! Regizor este iranianul Ali Abassi, al cărui film de debut (produs în Danemarca) a fost povestea unei romance, fata din casă a unui cuplu danez devina mama lor purtătoare (rol interpretat de românca Cosmina Stratan). Proba de actorie a vedetei este fără drept de apel cum va reuși să portretizeze toate defectele și necuviințele prea-cunoscutului om de afaceri fost președinte.

Pentru că, înainte de toate, Sebastian Stan este un tip fermecător. Prea fermecător, afabil și cordial pentru un tânăr și intempestiv Trump. Așteptăm cu interes!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro