Fundația națională ,,Niște Țărani", alături de Uniunea Artiștilor Plastici din România și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, vă invită la expoziția ,,Universul Eminescu", pe 15 ianuarie la ora 18.00, la Galeria CONTRAST.

Este a 20-a ediție a expoziției de artă plastică. Publicul este invitat chiar de Ziua Culturii să viziteze expoziția în cadrul Galeriei Contrast, din strada Icoanei nr.23, București.

Printre artiștii care vor expune se numără: Rodica Pandele, Ion Irimescu, Marcel Chirnoagă, Corneliu Vasilescu, Grigore Minea, Radu Aftenie și mulți alții.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro