Corul de copii Meloritm de la Palatul Național al Copiilor, coordonat de doamna Prof. Dr. Elena Maria Nicolai, va susține un spectacol extraordinar pe data de 9 decembrie, la ora 11, în sala mare ,,George Constantin" a Palatului Național al Copiilor, din București (B-dul Tineretului nr. 8-10, Sector 4).

Spectacolul este intitulat ,,Colindăm cu bucurie", iar intrarea este liberă! Publicul va avea ocazia de a asculta cele mai îndrăgite și emoționante colinde, într-o interpretare live de excepție.

Invitat special este ansamblul Petit Arabesque, coordonat de doamna Prof. Ana Maria Bănuță, format din micile balerine de la Palatul Național al Copiilor.

Înfiinţat în anul 1979, Corul „Meloritm” îşi desfăşoară activitatea sub auspiciile Palatului Naţional al Copiilor din Bucureşti. În cele peste patru decenii de activitate a format generaţii de tineri şi a câştigat premii la nivel naţional şi internaţional. Elena Maria Nicolai este profesoara formaţiei începând din 2002. Copiii de la Meloritm coordonați de Prof. Elena Maria Nicolai au obținut numeroase premii și distincții naționale și internaționale, printre care: trofeul ,,Delfinul de argint", la  Festivalul San Remo. De asemenea, au cântat alături de nume mari ale scenei internaționale, cum ar fi Toto Cutugno.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro