Editura Integral a publicat și a distribuit ediția internațională a cărții ,,Returning to Romania: Ambassador David Saranga", în format ebook.

Prezența istorică a comunității evreiești în România, din păcate astăzi foarte mult redusă ca număr, conferă o specificitate deosebită relației dintre România și Israel. O relație neîntreruptă, indiferent de dificultatea circumstanțelor, este un avantaj din perspectiva timpului pentru diplomații implicați în această relație.

Despre asta este vorba în această carte, pe care David Saranga a scris-o la finalul misiunii sale la București. Include aspecte legate de parteneriatul româno-israelian, de întâlniri oficiale, cultură, educație, colaborare cu mediul academic, diplomație publică, memoria Holocaustului și lupta împotriva antisemitismului. Toate extrem de importante și marcând mandatul său de Ambasador al Israelului în România.

La ce ne-am putea aștepta mai mult de la o persoană? La capacitatea sa de a întâlni oameni. Și de a comunica bine cu ei. De a avea prieteni.

Cartea, în format ebook este disponibilă pe Amazon, AICI!

Prezentă pe piața românească de carte încă din 1996, ca o editură-hobby, Integral s-a relansat ca un proiect editorial național în anul 2014. La ora actuală, portofoliul Integral include reviste și cărți în format e-book și tipărit, distribuite national în toate rețelele de librării, presă și magazine online de carte.

În ultimii cinci, Editura Integral a lansat două reviste (Fusion și Almanah Junior) și a publicat peste 500 de titluri de carte în peste 1 milion de exemplare, incluzând bestseller-urile Marea Spovedanie a brokerului fugar de Cristian Sima, Phoenix (Vol. I. ‒ Însă eu, o pasăre..., Vol. II – Giudecata Înțelepților) de Nicolae Covaci și aproape 200 de cărți semnate de Dan-Silviu Boerescu.

Editura Integral, fondată și condusă de Costel Postolache, profesionist cu peste 25 de ani experiență în industria editorială (Nemira, Corint, Media Pro), îl are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, ProTV Magazin, bucătărescu.ro), bine-cunoscut scriitor, jurnalist, creator de media și vedetă de televiziune).

La sfârșitul anului 2015, Integral a fost desemnată, la Gala Performanței, drept cea mai dinamică editură din România și cel mai spectaculos new entry din industria editorială. În 2017, Integral a primit Premiul Special Performer pentru Antreprenoriat în domeniul editorial.


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro