Odată cu noul an școlar începe și o nouă campanie ,,Educație prin lectură", inițiată de scriitoarea de cărți educative Roxana Andreea Rusu în colaborare cu Editura Integral care va oferi zece premii, a câte 40 de cărți noi fiecare. Cărțile sunt prezentate pe eIntegral.ro

Campania Educație prin lectură 2022/2023 - 40 de cărți noi pentru Colțul de Lectură din clasa ta!

Când începe: pe data de 5 septembrie 2022

Unde se desfășoară: pe pagina de Facebook Educație prin Lectură

Cine se poate înscrie: cadrele didactice de la grădinițe, școli, licee și alte unități de învățământ din toată țara pot înscrie o clasă/grupă de elevi menționând într-un comentariu la postarea campaniei clasa, unitatea de învățământ și localitatea. 

În ce perioadă se fac înscrieri: 5 septembrie 2022 - 20 iunie 2023. 

Despre premii: Aveți șansa de a primi unul dintre cele 10 premii a câte 40 de cărți noi pentru ,,Colțul de lectură" din clasă. Vă rugăm să participați numai dacă sunteți dispuși ca la final să trimiteți poze cu locul special dedicat lecturii, amenajat în clasă și cărțile primite.

Sunt disponibile 10 PREMII oferite de Editura Integral, care vor fi acordate prin tragere la sorți, astfel:

editura integral

* Primul premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 septembrie.
* Al doilea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 octombrie.
* Al treilea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 noiembrie.
* Al patrulea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 decembrie.
* Al cincilea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 ianuarie.
* Al șaselea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 februarie.
* Al șaptelea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 martie.
* Al optulea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 aprilie.
* Al nouălea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 mai.
* Al zecelea premiu x 40 cărți - tragerea la sorți va avea loc între 20-25 iunie.

Pe larg despre înscrieri și regulament, AICI!

Mesajul organizatorilor: Indiferent dacă veți câștiga sau nu, vă mulțumim pentru preocuparea pentru educație prin lectură! Vă rugăm, continuați să aduceți cărțile în atenția elevilor. Încurajăm cât mai mulți profesori să amenajeze în clasă un colț al lecturii!

Cărțile oferite de Editura Integral vor ajunge pe tot parcursul campaniei la Colțul de Lectură din zece clase de elevi, din toată țara.

roxana andreea rusuRoxana Andreea Rusu, inițiatoarea campaniei: ,,Mulțumesc cadrelor didactice pentru implicarea constantă în a insufla elevilor pasiunea pentru cărți și lectură! Pentru 10.000 de clase de elevi au participat la ediția de anul trecut.

Primesc constant la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. poze minunate cu amenajarea unor spații prietenoase dedicate cărților, la îndemâna elevilor, chiar în sălile de clasă. Mă bucur pentru fiecare Colț de Lectură nou care apare și public pe pagina mea aceste imagini cu plăcere, pentru a oferi exemple frumoase tuturor celor care au nevoie de inspirație.

Mai presus de premiile consistente oferite de Editura Integral, consider că cel mai mare câștig pentru noi toți este valul extraordinar de interes pentru lectură pe care această campanie l-a stârnit și felul în care profesorii au acționat, încurajând elevii pe tot parcursul anului școlar să răsfoiască, să citească și să discute despre cărți."

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro