Actrița Carmen Tănase a fost invitată sâmbătă seara la o emisiune, la postul de televiziune Antena 3, unde a făcut câteva mărturisiri despre cum decurge meseria ei în ultima perioadă.

Întrebată de prezentatori dacă și-a făcut un test Covid pentru detectarea anticorpilor, Carmen Tănase a spus că nu. Mai departe a făcut câteva dezvăluiri despre faptul că a refuzat testarea pentru Covid: „Da! Mi s-a cerut pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc (n.r. la orice eveniment pentru care i se cere test COVID).”

Întrebată dacă a luat o decizie radicală în privința actoriei, din cauza pandemiei, Carmen Tănase a spus:

„Da. Da, aștept să se termine această descreierare”.

Actrița a făcut în afirmația de mai sus referire la pandemie.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro