Abecedarul, ediția 1959 este manualul care a stat la baza educației a generații de copii din România. Medicii, profesorii, inginerii și multe alte categorii, astăzi aflați la vârsta a II-a sau a III-a, au învățat după acest abecedar.

Mai jos puteți răsfoi principalele pagini din manual. Abecedarul a fost revizuit și republicat o dată la aproximativ 10 ani, până la un moment dat, când după revoluție s-a renunțat complet la acest format.

Galerie foto pagini Abecedar, ediția 1959:Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro