Grupul de la Observatorul Toronto (colaboratori și prieteni ai revistei, Cenaclul Nicapetre, trupa de teatru amatori, editura) o îndrăgesc, apreciază și sunt alături de marea doamnă a teatrului românesc, Maia Morgenstern.

Îi dorim sanatate si alte mari succese pe scena teatrului si a filmului. O așteptăm cu drag la alte frumoase întâlniri și în această parte de lume.

observatorul

1 Decembrie 2010 ora 10,30 - în Parlamentul din Queen's Park din Toronto, M.P. Tony Rupert a vorbit despre ziua României. Au participat la festivitate: Prof. Dan Uțescu, Doru Liciu - consul al României, actorul Tudor Aaron Istodor, Dumitru Puiu Popescu - editor Observatorul, Dr. Simina Naumescu, actrița Maia Morgenstern (aflată în turneu în Canada), consulul general al României, Valentin Naumescu - poza de mai sus este făcută în holul parlamentului. După festivitate, în fața parlamentului din Queen's Park, Toronto s-a ridicat Steagul României. La ora 18 la National Club din Downtown Toronto s-a serbat ziua României.

Mai multe detalii pe site-ul Observatorului.

comentator.ro

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro