Andreea Marin rămâne un personaj de primă mână al fenomenului mediatic românesc. O dovedește cu asupra de măsură și recenta ei apariție în podcastul lui Damian Drăghici, în care flerul amfitrionului se combină fericit cu franchețea invitatei, care a dezvăluit o sumedenie de lucruri inedite dintr-o biografie tulburătoare. Trauma majoră a copilăriei vedetei tv moartea prematură a mamei sale, care i-a murit efectiv în brațe atunci când Andreea avea doar 9 ani.

După acest eveniment tragic, ea a fost furioasă, neputând o explicație în mintea ei de copil, ba chiar mărturisește că a fost cumplit de „supărată pe Dumnezeu” multă vreme după nefericitul eveniment. „Am fost certată cu Dumnezeu mult timp. Era și greu pentru un copil să înțeleagă așa ceva: de ce o mamă atât de tânără și un om foarte bun, un om frumos, trebuie să plece atât de devreme. Nu am găsit răspunsul”, i-a spus Andreea Marin lui Damian Drăghici, care a reușit s-o facă să vorbească despre multe alte întâmplări și personaje cu care s-a intersectat, inclusiv despre două dintre mariajele sale eșuate – cel cu Ștefan Bănică Junior și cel cu terapeutul turc, mult mai tânăr decât ea (11 ani!), Tuncay Ozturk (...despre care, în alt context, Bănică a afirmat că i-a stricat efectiv căsnicia cu prezentatoarea de televiziune).

Între altele, Andreea a mărturisit și care este cea mai mare spaimă a sa: „Războiul și incredibila lipsă de logică a tuturor lucrurilor atunci când e haos. E o teamă. Sau boala incurabilă. Sau ignoranța oamenilor. Sau minciuna. Care spusă și cu scuze la început gândindu-te la început, minciuna, acoperită cu o altă minciună poate duce la o dramă”, a declarat Andreea Marin, pentru Damian Drăghici, în podcastul-eveniment de pe Youtube. O întâlnire fabuloasă între o mare jurnalistă (în același timp, o femeie unică!) și un mare artist, care își dezvăluie o latură până acum ascunsă a talentului său de entertainer.

Lara Bobescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro