Fiica Elenei Lasconi a avut un discurs public foarte dur la adresa mamei sale pe rețelele de socializare. În urma acestuia, mama sa a fost scoasă de pe listele USR pentru alegerile europarlamentare de către Cătălin Drulă, chiar dacă era cap de listă. Elena Lasconi este primar la Câmpulung iar performanțele sale în această funcție sunt recunoscute și evidente.

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, are 31 de ani și a intrat în atenția publică după ce a postat mai multe clipuri pe Instagram, unde își denigrează mama, după ce aceasta a dezvăluit public că a votat DA la referendumul pentru familie din anul 2018.

Oana Lasconi locuiește la Paris, unde afirmă că a ajuns prin forțe propii, este pasionată de jocuri video, este șomeră și nu are studii de specialitate finalizate. Mai exact, a început trei facultăți dar nu a terminat niciuna.

Oana Lasconi a început trei facultăți

A început trei facultăți, însă nu a terminat niciuna: Facultatea de Știinte Politice, Facultatea de Drept și Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, a declarat fiica Elenei Lasconi pentru Libertatea în 2018.

Iată că după ce afirmațiile Oanei la adresa mamei sale au ținut primele pagini ale publicațiilor, aceasta revine cu un nou mesaj surprinzător. Va intra în politică!

Oana Lasconi: „Am fost războinic de tastatură mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop.

Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.

Nu vreu să fiu populară, vreau să văd un progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, scrie Oana Lasconi pe Instagram.

Deocamdată nu se știe la ce partid.

Elena Lasconi scria în 2020 despre fiica sa:

„În urmă cu 28 de ani, Dumnezeu m-a binecuvântat cu minunea mea de fată, Oana. Și nu știu cum să Îi mai mulțumesc. Mă doare sufletul că nu pot să o strâng în brațe și să îi spun LA MULȚI ANI, IUBIREA MAMEI!!! La fel ca mulți dintre copiii sau prietenii voștri, a plecat departe de țară pentru un trai mai bun și respect. Să se audă din Câmpulung până în Paris: TE IUBESC OANA!!!!!!”, scria atunci Elena Lasconi.

Elena Lasconi s-a căsătorit la 18 ani, iar la 20 a născut-o pe Oana, divorțând după un an.

„M-am căsătorit la 18 ani iar la 20 de ani am adus-o pe lume pe Oana, fiica mea. Oana e sufletul meu, e bucuria mea şi datorită ei sunt ceea ce sunt. Am divorţat pe când avea doar 2 ani şi de atunci ne avem una pe alta. De multe ori ne-a fost greu, au curs multe lacrimi dar acum dacă ne uităm în urmă ne dăm seama că „greul” de atunci a dus la binele de acum.", scria ea pe blogul său, potrivit Hotnews.ro

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro